Sunday, December 25, 2011

^_^ Cinta Dalam Hati ^_^

Salam Sayang Buat Semua...

Assalamualaikum semua...hari ni tergerak pintu hati ni nak update blog...wehhheeeee!!! ( dengan mood yang seposen)... dah la nadya ditinggalkan keseorangan jek kat kolej ni..my bff dah balik rumah sempena cuti study week nie kan...tak apa lah...time untuk muhasabah diri... nak cakap pasal apa ye hari ni?
naaahh!!!i got the idea rite now!!! ... jom kita bercakap pasal cinta dalam hati...ada ke cinta dalam hati ni? well my dear, of course la ada... let me give you a situation...katakanlah korang ada berkenalan dengan seseorang,tak kisah lah kat facebook or ym, and from the very first time korang chat,korang dah start suka  kat orang yang terbabit...hehe...tetapi korang just diamkan jek...simpan jek dalam hati tanpa pengetahuan insan tersebut..`.waaaahhhh!! dapat dibayangkanlah rasa tu sangat la sakit kan...huhu...


sememangnyalah sakit...nadya tahu sebab nadya pernah rasa apa yang tu cinta dalam hati... sangat sakit bila korang langsung tak dapat nak luahkan apa yang korang rasa dan ignore je segala perasaan yang timbul dalam hati tu... each time orang tue online,semestinya korang nak sangat tegur dia kan tapi tertahan-tahan je...menyedihkan bila rasa dalam hati itu langsung tak mampu untuk korang luahkan...tetapi korang perlu tahu,adalah baik untuk korang simpan saja rasa itu dalam hati korang sekiranya tak ingin dilukai atau melukai...

and as for me ,better simpan dalam hati...kalau dia dah tertulis untuk kita, susah macam mana pun dia akan jadi milik kita...forever!!! heeee...



jom layan you tube!!! 


mood: sedey...cukup sebulan kita break...pape pun aku wish ko sentiasa happy dalam hidup ko dan berjaya didunia dan di akhirat...for me, u're still my "one in a million"...never mind...i'll find someone like you...i wish nothing best but the best for you...don't forget me...
selamat tinggal kenangan!!! 
















Enjoy Your Reading My dear! ^__^

3 comments:

Cik Pinky said...

sabarlah...cinta yg pergi 2 mmg menyakitkan, tp kite bdoalah smoga cinta yg dtg lps ni akn mbawa kebahagiaan yg bkekalan... =)

Sansan Onwan said...

tabahkan hati my friend.sabar dengan dugaan,insyaALLAH kekal berpanjangan.:)

nadya e-man said...

thanks kawan-kawan ku...adanya korang,aku mampu survive... love you guys!!! ^____________^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...