Friday, March 12, 2010

such a nice story...

dah agak lame jgk aku x update blog nie...
terlalu byk keje yg lebih pntg utk aku lakukan...
assignment silih berganti...
kdg2 nk rehat pown x sempat...
masa pown seakan2 cepat jerk berlalu...
dan hari nie aku tergerak hati utk update blog nie...
ada la sket mse terluang coz hanya satu jerk lagi keje aku yg x siap...
dulunya blog nie just for fun...
tapi skrg blog nie lebih kpd kisah hidup aku n si dia yg aku syg...
kisah kali nie pown berkaitan ngan cygku...
pe yg jadi kali nie betul2 wat aku takut...
bkn takut pe tapi takut kehilangan dye...
takut ngan keadaan dye yg x bpe sht n aku plak x dpt nk tnye kbr dye...
coz ktorg gdh mse tue...
dua hari lepas...
sumenye gara2 aku...
angin betul dye ngan aku mse tue...
smpaikan aku call dye sehari suntuk tue lgsg dye x angkat...
pe yg wat aku risau,dye x shat mse tue...
dye demam...
cian cyg aku...
lagi la wat aku risau...
puas aku pk pe slah aku ngan dye...
sampaikan hilang selera makn aku...
aku nk menangis tapi air mata plak x kluar...
keesokan hari nya aku npk dye mse aku nk p kelas...
n rse2nye dye x npk aku...
aku tgk dye cm x lrat jerk...
aku nk p jpe dye tapi aku takut...
aku takut dye xnk ckp ngan aku...
lagipun aku takut aku menangis depan dye...
xnk la susahkan dye plak yg tgh x shat tue...
so, aku pownn trus ke kelas...
tapi ble time mkn aku npk lagi dye...
yg plg wat aku sedih,cara dye pndg aku...
cm org nk mkn org...
or mgkin dye x lrat sgt kot sbb tue pndgn mata dye mcm tue...
n mse tue aku mmg dh x dpt tahan lagi air mata yg nak keluar...
terus aku menangis...susah plak bestfriend aku nk tngkan aku...
mse tue pe yg aku tahu aku just nk nangis jerk...
yela aku x sure pe slh aku yg wat kan dye angin ngan aku...
sblm nie aku x pernh tgk dye mrh...
n ble first time dye mrah aku...
aku tkut sgt...
cyg,jgn la mrah lagi yer...
sy takut ble awk mrh...
sy takut bile memikirkan awk xnk bercakap ngan sy lagi...
dah la mse tue sy risaukan keadaan awk...
n sy plak x dpt nk p dkat ngan awk tuk tnye keadaan awk...
org len plak yg bertanya keadaan awk...
sedih gler rsenye mase tue...
saya mntak maaf ye cyg...
len kali lau sy nk p mane2 sy ajak awk ye cyg...
jgn mrh lagi tau...
takut sy...
skrg ktorg dh baik dah...
dye xnk gaduh ngan aku lme2...
hu3...pakwe aku baik...
sbb tue aku syg sgt kat dye...
pernh skali ktorg msj...
dye tnye knp aku ske dye...
dh dye baik mesti la aku ske dye kan..
dh hati dh terpaut pd dye pe leh wat...
dye ckp lau pe yg aku ske pd dye skrg dh xde lagi,apakah dye akan ttp di mata aku...
dye akan ttp di mata aku selagi nyawa nie dikandung bdn...
bkn harta,rupa paras atau apa yg aku cri tapi keikhlasan n ksh syg yg aku cri...
aku akan ttp syg kan dye walau dlm keadaan apa skali pown...
sekurg2nye ble aku ngan dye...
sedikit sebyk dye merubah cra aku berpakaian...
cara aku belajar...
syukur la ada org yg mampu ubah aku ke arah yg lebih baik kan...
sayang,
sy just nk awk tahu
yg sy mmg sygkan awk
hanya kat sni je la sy blh ckp sy syg awk...
nk bgatu dpn2 sy segan...(huk3)
awk tahu x...
ucapan syg dri bibir awk mahal sgt...
nk dgr awk ckp "sy syg awk" cukup ssh syg...
tapi xpe...sy tahu awk syg sy kan...he3... (syok sndri plak)
skrg nie sy rndu sgt kat awk cyg...
mmg tiap mse pown sy ingat awk...
awk x rndu sy ek....
smpai hti awk (huk3...tetibe sdh)
sy thu awk sgt bz kan cyg...
x pe cyg..sy phm...
sy akan cube sebaik mgkin utk phm keadaan awk...(he3)
awk tahu x...
awk slalu wat sy risaukan awk...
risau bile awk sakit...
sy x ske bila awk skt...
awk npk lemah sgt syg...
tapi mlgnya sy x dpt kongsi pe yg awk rse time tue cyg...
sgt sedih...(huk3)
sgt susah hati bile memikirkan keadaan awk tue cyg...
risau sy nie...
tapi sy ttp syg awk...hu3...
satu2nye lelaki yg ada lam hati sy...
for u my love,if u read this...i really appreciate for everything u said to me...
i really want u to know that i really love u with all my heart...honestly...
time kasih coz muncul lam hidup sy...
u r the best thing that ever happen to me...
p/s: i don't know how to live without the other half of my heart...

Enjoy Your Reading My dear! ^__^

2 comments:

Ayuasia_89 said...

aq plak yg sebak bc post ni...siyes airmata aq menitis skang ni.....

nadya e-man said...

knp plak???dh nie dari hati aku...huk3...ikhlas utk dye yg aku syg...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...