Sunday, June 5, 2011

Hangat Gambit Saifullah!!!

Adohaiii!!! Kecoh la skrg kat fb,blog n even twitter skalipun..mmg sgt kecoh ngan isu nie…dua tiga hari nie mmg asyk tgk isu nie…lau ikutkan x terlintas pun nk tulis entri sal nie…tp keadaan cam makin menjadi2 plak kan…rsenye sume blogger dh aware kot ngan isu nie…mustahil la kan ada yg x tahu…or maybe xnak amek port lam soal nie…tapi bila dh melibatkan blogger mmg dh agak melampau la kan…smpai nk kutuk2 blogger tue apa hal la plak kan..salah sendri tpi still nk menyalahkan org len…xgune nk menegakkan benang yg basah k…lau dh salah,tetap la salahkan…nie sume sal artis yg agak hensem tue…apa nama dye…Gambit Saifullah??? Ooo… GAMBIT…haaaahhh…nama asal dh cntik dah…Mohd Saifullah tue…tp jdik Gambit Saifullah a.k.a GS… ok la tue…serious mmg x thu nama dye pun sebelum nie…just tgk rupa jek la…mmg la ada rupa kan…hahahaha…tp mmg terfemes plak kebelakangan nie di kalangan blogger ngan isu video clip 2…
pic,credit to: liyanaa Lunia

Honestly la kan, video tue mmg la agak keterlaluan…ngan gaya si penyanyi tue dah mcm gaya hooker dah aku tgk…Gambit ckp video tue nk ctekan kasih sayang antara suami isteri…xde raba2 la kan...okeyh la dye ckp kasih syg suami isteri…tapi tue bukan dalam budaya kita…tue dh cm budaya barat…belum lagi ngan pakaian penyanyi tue…seksi kot..terselak sana terdedah sni…apa tajuk lagu tue ek…lau x silap la tajuk dye “MARI LAH” nyanyian Prema Yin…sape ntah Prema Yin nie…(google la sndri yek) x pernah pun nmpak…x femes kot atau pun aku sndri yg ketinggalan…hahaha..xde hal la ketinggalan lam bab2 cmnie…melampau dowh!...dah3…xnk komen byk2 
sal video si Gambit tue…ko nk menang sgt lam perbalahan ngan blogger kan…okeyh la bg la ko menang…

Pe ko dpt ek ngan kutuk blogger n sama kan blogger ngan anjing yg menyalak…bgs sgt la mcm tue kan…nie la artis zaman skrg…mesti la ko suke sgt bila ada fan ko yg sokong ko giler2 n siap nk bg middle finger kat muke blogger…sgt bertamadun la korg nie…salah ke lau blogger2 bg pndapat kat video yg ko produced tue??? X salah pada aku…n u as an artist and a director, u should take notes about it…nie x…dye marah plak blogger2 nie ha…ko mmg artis terhebat la…confirm mmg ley jdik ikutan ramai…muke ko dh cukup hensem…ala…model la katakan…hebat lak tue…ley wat video yg agak "hot" la…hot pd ko tp seksa pd aku yg nk nengok nie ha…aku rse ley menang anugerah paling popular la nanti si Gambit nie…ko nk marah sebab blogger2 judge ko nye video n pndapat tue menyimpang jauh dr pe yg ko sgkakan…kita hidup bermasyarakat…lau xley nk menegur antara satu sama lain,pe guna hidup bermasyarakat kan…otak ada pk la…mak aku ckp,lau muke cntik n perangai pun cntik,mmg pakej la…tp lau setakat muke jek tapi perangai ko tersgt la bgus kan,pe de hal bro…xde la org nk pndg…



kalau ko rse dri x salahkan,better ko diam dripada ko duk maki blogger2 nie ha...cntik ko punye bahasa! "berani kerana benar,takut kerana salah la beb..." lau ko rse ko mmg betul,just keep silent la...people will stop talking when they feel tired...org pun bukan nk sgt bercakap soal ko...bahasa melambangkan bgsa k..."bahasa kita budaya kita tau" 

ermmmm...suka hati ko la.gambit...lau wat salah,akui kesalahan tue...artis lain pun ada wat salah...dorg ngaku jek...x rugi pun lau mengaku kesalahan sndri...org lagi suka ada la...sukak lu la Gambit...hope ko hepy la ngan statement2 ko yg menghanjing blogger2 tue k...

Majulah Sukan Gambit untuk negara!!!!


p/s: tersenyum taip entry nie...lgsg x mraha...shuke nye... hahaha...


TAMMAT


.:: Think | Write | Post ::.











Enjoy Your Reading My dear! ^__^

6 comments:

: husna : said...

sabar jelah..
bairkan dia,tak kemana jugak dia nk sombong2 mgata org camtuh..

Hani Maldini said...

menyampah tengok video nih.
nampak sangat amateur =.=

SyedGraphiX said...

ego dia nihh. grr. geram nak sepuk . keh keh

nadya e-man said...

husna: hu3...sabar kan separuh dri iman...jgn di layankan...

hani: tau xpe...siot jek...

Syed: mmg dye agak ego la...artis la katakan...

nadya e-man said...
This comment has been removed by the author.
nadya e-man said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...