Saturday, January 1, 2011

Hepy New Year!!!



beberapa jam yg lalu,kita dh menyambut tahun baru..."HAPPY NEW YEAR 2011"....
azam baru utk tahun baru nie??? of coz la ada... jom check list...hahaha...

* 1st of all, sem nie nk dpatkan dean list...lau org len ley dpt,pe kurgnye aku kan...heeeeee
* nak kuasai bahasa asing aku...spanish!!! make sure dapat A...xpe...aku ada pemberi semangat nie...
* yg pling penting,xnk gaduh ngan Mi Novio lagi daaa...cube yg terbaik utk dye...
* xnk terlampau jeles ngan Mi Novio lagi...nanti dye ckp iter x cye kat dye lak...iter cye la kat dye...heeeee...sory ek cyg...
* nk try resepi yg bru lak...perlu blajar msk k utk msa depan...wawawa...

semalam kuar p tgk cte "Damping Malam" kat Mines... kecewa la...cte tue x terlampau seram...aku lak cam xde feel jek coz tgk cte seram p aku ley gelak2 lak lam panggung tue haa ngan kwn aku...xke pelik n kelakar tue...dh la ada psgn couple kat blakang aku tue asyik duk bercakap jek dri awl movie smpai la abes...agaknye dorg nk jdik narrator kot...hu3...tpi aku seronok kuar ngan kwn aku sbelum sambut new year...heee...thnx DEE...

*
*
*
*
*
*
*
*
ada lagik pic tapi mls daa nk msukkan...heeee...

then bile dh blik dri Mines,rse cm sedey jek coz smbut new year sorg2 kat bilik...hu3...sedey!!!
apa lagi...tiba la masa utk mengadu ngan Mi Novio...hahaha...biarla..dye pun sorg2 gak kat bilik...drpd duk bce manga tue,lebey baik dye cakap ngan aku...hahahaha...
puas memujuk dye suh dtg kolej aku,tpi semalam mane ada bas lam kampus...huk3...sedey lagi di stue...nk smbut new year ngan dye,,,
tp last2 dpt jugak smbut new year ngan yg tersayang...hepy giler kot...

ktorg kuar ngan member dye p Putrajaya semlam...n smbut new year kat sana...
walaupun xley nmpak fireworks, ley dgr pun jdik la...as long as aku ley smbut new year ngan BF aku...puas hati aku!!!
coz last year aku celebrated new year kat melaka ngan kawan2...walaupun best,tp bg aku new year kali nie lebey bermakna bg aku...n aku cukup terharu ngan dye yg cuba memenuhi permintaan aku semalam...
sgt2 terharu...tp sje xnk tunjukkan sgt....hahahaha
xde gmbr pun smlm coz kamera hp x elok sgt lau mlm...hu3
tpi cian dye...dye x bpe sihat sgt semalam...sakit tekak...asyik batuk2 jek...cian aku tgk...
ngan sakit dye yg sedia ada lagi...sgt2 wat aku risau...
agaknye cmne dye skrg nie...demam kot...xnk la kcau dye kat bilik...br dye rehat cukup2...

pape pun,new year nie sgt wat aku hepy...
bertambah lagi kenangan manis aku ngan dye n kat kampus...
thnx cyg for da hepy memories...

one of my happy memories!!!
luv u forever n always!!!


Enjoy Your Reading My dear! ^__^

2 comments:

Syamimi Nazifa said...

epy new year 4 u too

nadya e-man said...

mimiey: thnx darl...epy new year to u 2... =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...